Gezond en wel-zijn door zelfgenezing!

Leren van jezelf te houden! Alle delen van je lijf lief te hebben, zelfs de stukken die je nu afkeurt.

Door de jaren heen heb ik mijn lichaam steeds mogen genezen (helen) van verschillende ziektes. (zie ook CV).
Mijn doel en passie zijn: mensen leren zichzelf te helpen, eventueel in aanvulling op een reguliere behandeling. Het is niet de bedoeling een reguliere behandeling te vervangen.

Iedere mens heeft een eigen lichaamswijsheid en een zelfhelend vermogen. Denk maar eens aan een wondje dat zichzelf geneest. Zo weet het lichaam ook wat nodig is bij ziekten en wat nodig is om zichzelf in stand te kunnen houden. De overlevingsdrang van het lichaam is fantastisch! Het is noodzakelijk is om de juiste condities te scheppen zodat het lichaam zichzelf kan helen, gezond worden, en te blijven. Belangrijk daarbij is te leren luisteren naar de signalen die het lichaam geeft. Ga niet voorbij aan de wijsheid van het lichaam zelf, want je kunt je lichaam niet voor de gek houden. Dit moeten de meesten van ons opnieuw leren.

Ik heb door de jaren heen verschillende soorten healingen geleerd zoals Reiki, Universal White Time Healing, Scan Healing en ik heb me verdiept in Quantum Touch en de Reconnective Healing. De meesten heb ik weer laten vallen. Ik ben tot de slotsom gekomen dat je een ander niet kúnt genezen als deze het niet toe wil laten, er niet voor open staat. Zelfs voor een operatie in een ziekenhuis moet je toestemming geven, het laten gebeuren. We zijn op een tijdstip beland in de geschiedenis dat we moeten leren niet alle antwoorden buiten ons te zoeken maar vooral in ons zelf. Omdat uiteindelijk alle bronnen aanwezig zijn in jezelf, ben jij zelf in staat om deze aan te boren en je lichaam te genezen, al dan niet met de tijdelijke hulp van een ander.

Terwijl je leert luisteren naar je lichaam vindt er tegelijkertijd een bewustwordingsproces plaats. Je wordt je namelijk bewust van processen die je voor onmogelijk had gehouden.

Mensen die ernstig ziek zijn adviseer ik eerst een persoonlijk gesprek te hebben voordat zij inschrijven voor een training/workshop.

Marianne Rombouts
Advies, coaching en opleiding

Voor training data etc. klik hier

top