Het geheim van Zelfgenezing

Jouw leven = jouw feestje

Lang hebben we gedacht dat het noodzakelijk was om alle lichamelijke en psychische processen te analyseren en te begrijpen. Nog steeds worden ziekten behandeld door onderdrukking van de symptomen. In vele therapieŽn worden oorzaken achterhaald en uitgewerkt.

Vanaf 1990 heb ik met diverse therapieŽn gewerkt in samenspraak met het lichaam van de cliŽnt. Allerlei ziektes, ook de zgn. ongeneeslijke kwamen aan bod, vaak met fantastische resultaten.

De laatste jaren zijn door mij de therapieŽn teruggebracht tot de methodeloze Copa-methode. De eenvoud en puurheid van de combinatie van de adem, de dialoog met het lichaam en Copa-methode bieden ongekende mogelijkheden.

  • - De transformerende ademhaling is een natuurlijke ademhaling. Gťťn nieuwe techniek of methode. Met deze ademhaling ga je je ontspannen, waardoor je uit je hoofd, je denken gaat. Op deze manier ga je van het analyseren naar het voelen in je lichaam.

  • - In samenspraak met je lichaam ga je je in een veilige omgeving voelen en helder krijgen, begrijpen, wat je lichaam, je ziekte, jou te vertellen heeft. Daardoor kan je keuzes gaan maken, eerlijke keuzes naar jezelf, want het lichaam laat zich niet voor de gek houden.

De adem gaat in het lichaam direct blokkades transformeren, waardoor het lichaam wordt gestimuleerd zichzelf te genezen. Onder bepaalde voorwaarden kun je jezelf direct van pijn in je lijf verlossen. Eventuele genezing is het gevolg van jouw duidelijke en heldere keuzes, acceptatie en aanvaarding van de veranderingen.

De adem is de essentie van je leven. De adem stelt je in staat om echt thuis te komen in je lichaam waardoor je volledig in het hier en nu gaat leven. Op deze manier ben je thuis om de giften (o.a. zelfgenezing, verjonging, warmte, respect en verbondenheid enz.) van het universum te ontvangen. Je bent blij met jezelf, voelt je veilig en vertrouwt in je lijf waardoor het je beste vriend wordt. Je zult rijkelijk beloond worden met onder andere, totale ontspanning, meer levenskracht (=vitaliteit) gezondheid, enthousiasme, puurheid enz. en gaandeweg alle delen van jezelf inclusief jouw Goddelijkheid integreren. Kortom je wordt werkelijk ten diepste jezelf. Dan wordt het leven een feest.

Je adem en de dialoog met je lichaam en Copamethode is de meest directe weg om een totale metamorfose te ondergaan zowel van binnen als van buiten. Je zult deze levenskracht uit gaan stralen zodat je automatisch je omgeving positief beÔnvloedt.

Over ziekte en genezing
De diagnose die de artsen constateren is niet de oorzaak van de ziekte, het eigenlijke probleem waardoor de ziekte is ontstaan, is het uit balans zijn van de mens. Het lichaam streeft voortdurend naar balans en creŽert daarvoor zelfs ziektes, want balans is de natuurlijke staat van de mens. Het lichaam heeft ook de wijsheid in zich om de natuurlijke gezonde balans te herstellen.

Je denken (vertelt een overtuiging, wat jij gelooft dat waarheid is) zal vaak tussenbeiden komen en gaan analyseren, ja maarÖÖik wil wel gezond zijn maar. Een voorbeeld van de macht van een (geloofs)overtuiging: als de dokter je vertelt dat je terminaal ziek bent, gaat je immuunsysteem met tachtig procent omlaag, omdat je dan gelooft dat het een feit is en dat je machteloos bent. Als je roept: 'dat lukt me nooit', dan is een mislukking gegarandeerd. Als je bv. finaal tegen iets bent, sluit je een deel van je creativiteit af, waardoor je zienswijze wordt beperkt. Dit zijn manieren waarop je jezelf afsluit zonder dat je het misschien beseft.
Misschien kun je open staan voor iets nieuws en tot de ontdekking komen dat je veel meer bent en kunt, dan je denkt? Misschien kun je je ademhaling vertrouwen en ben je bereid om je vooroordelen en overtuigingen los te laten?

Wat zou er gebeuren als je het denken laat zijn voor wat het is en het risico durft te nemen om je lichaam je gids te laten zijn? Wat zou je doen als je wel een keuze zou hebben? Zou jij de controle over je leven kunnen loslaten en durven te vertrouwen op je adem, je lichaam?

Er wordt een appťl gedaan op je eigen verantwoordelijkheid en je wordt gevraagd te kiezen: wat wil ik en hoe wil ik het? Ga ik zo door of kies ik een andere richting op mijn levenspad?

Niemand kan je gezond maken. Je geneest jezelf.

Bedenk jouw leven = jouw feestje!

NB.
Als je wordt behandeld door een reguliere arts, wordt geadviseerd deze behandelingen gewoon voort te zetten.
Dolfijnleven heeft niet de intentie medische behandelingen te vervangen.

top