Persoonlijke Spirituele groei en opl. Ontspanningscoach


SCHATGRAVEN, breng je persoonlijke schatten tot leven

-     Weet jij hoe je je eigen werkelijkheid schept?
-     Ben jij in staat te creëren wat je wél wil in je leven?
-     Creëer jij overvloed in je leven?
-     Heb jij vreugde en plezier in het leven?
-     Wil jij in een constante flow komen?
-     Breng je persoonlijke schatten tot leven!

Globale Inhoud van de school:
We gaan onderzoeken hoe jij je werkelijkheid schept. Je krijgt krachtige handvatten aangereikt om deze inzichten te gaan gebruiken en door middel van oefeningen je leven vorm te geven op een manier zoals jij het wilt. Je gaat je persoonlijke schatten bloot leggen, bekrachtigen, ankeren en optimaal inzetten zodat deze je leven gaan op allerlei gebieden gaan verrijken. Je leert om je verdere leven, steeds opnieuw en onafhankelijk van de omstandigheden, op een positieve manier vorm te geven.

De bewuste transformerende adem en creativiteit zijn de belangrijkste instrumenten in het Nieuwe Bewustzijn. Spelenderwijs leer je deze waardevol te gebruiken om vreugde, plezier geld en overvloed in je leven te laten stromen.

De leiding voor deze school ligt bij de Meesters en ze vragen me het een en ander niet verder in te vullen maar open te laten zodat de dagen precies afgestemd zullen zijn op de deelnemers. Geen twee scholen zullen hetzelfde zijn en de school is een afgerond geheel. Vast staat dat deze dagen een eye – opener zullen zijn, als je er helemaal voor wilt gaan.

Als je deel wilt nemen aan de school, stel jezelf vanaf het moment dat je je opgeeft open en geef toestemming dat mag gebeuren wat goed is voor je. Er zal voldoende afwisseling zijn door middel van onder andere ademen, beweging en tekenen.

De Adem
De adem is de brug om contact te maken met de diepere lagen in jezelf. De bewuste transformerende adem en creativiteit zijn de belangrijkste instrumenten in het Nieuwe Bewustzijn. Spelenderwijs leer je deze waardevol te gebruiken om vreugde, plezier geld en overvloed in je leven te laten stromen. Je gaat voorbij het denken, voorbij de problemen naar datgene wat werkelijk belangrijk is voor jou. Zodat je in staat bent om van je leven een feest te maken en daardoor automatisch je steentje bij draagt aan een betere wereld.

De training is ontwikkeld voor de Nieuwe Tijd en is zeer krachtig! We worden bijgestaan door Meesters en engelen uit de niet-fysieke wereld. De oefeningen precies afgestemd zijn op elke deelnemer en zal voldoende afwisselend zijn daar we gebruik maken van de adem, beweging en tekenen.


HUIS VAN VERTROUWEN

Je gaat het vertrouwen in en op jezelf (of je zelfvertrouwen) ontwikkelen door middel van het bekrachtigen van jezelf! Want als je vol-ledig op jezelf vertrouwt ben je niet meer van anderen afhankelijk voor jouw geluk! Dan heb je de touwtjes zelf in handen ongeacht wat je uiterlijke omstandigheden ook mogen zijn. Je komt in je eigen kracht, die je ook uit gaat stralen. Wil jij de topper worden die je eigenlijk bent en dit voelen in jezelf?

Globale inhoud van het blok:
 • Vertrouwen en het Nieuwe Bewustzijn
 • Inzicht in de bouw van de fundering van je huis van vertrouwen
 • Inzicht in de aanwezigheid van de basisvoorwaarden voor vertrouwen
 • Bouwen van een stevige fundering door het scheppen van de ontbrekende basis voorwaarden
 • Bekrachtiging van jouw authenticiteit, veiligheid, onvoorwaardelijke acceptatie etc.


Gezond en wel-zijn en het Nieuwe Bewustzijn


In samenspraak met je lichaam ga je je in een veilige omgeving voelen en helder krijgen, begrijpen, wat je lichaam, jou te vertellen heeft. Daardoor kan je keuzes gaan maken, eerlijke keuzes naar jezelf, want het lichaam laat zich niet voor de gek houden.

In het Nieuwe Bewustzijn ga je anders om met je lichaam. De adem gaat in het lichaam direct blokkades transformeren, waardoor het lichaam wordt gestimuleerd zichzelf te genezen. Onder bepaalde voorwaarden kun je jezelf direct van pijn in je lijf verlossen. Eventuele genezing is het gevolg van jouw duidelijke en heldere keuzes, acceptatie en aanvaarding van de veranderingen.

Ook deze training is precies afgestemd op de deelnemers en worden we bijgestaan door de meesters en de engelen uit de ongeziene wereld!

 • Contact maken met je eigen lichaamswijsheid
 • Dialoog en vertrouwen met het lichaam
 • Inzicht in lichamelijke ziektes en problemen
 • Energetische dialyse©
 • Manieren van omgaan en oplossen van pijn
 • Oplossen van lichamelijke problemen
 • Copamethode©

Energetisch Virus Training

In deze training laat je het energetisch virus los. Alle relaties met jezelf en andere mensen – sociaal, familie, seksueel, met vrienden en op je werk – worden vanaf nu volledig zuiver. Je wordt niet meer moe van contacten en zult in vele opzichten een fijner leven krijgen. Dit is één van de meest krachtige trainingen die op dit moment bestaan. We worden bijgestaan door Meesters en engelen uit de niet-fysieke wereld en een groot deel van de training wordt gechanneld. Omdat naast deze entiteiten ook het Hogere Zelf van de deelnemers gechanneld wordt, is de training precies afgestemd op elke deelnemer. Naast de channels ademen we samen en doen we verschillende oefeningen en meditaties.

Niet voor iedereen
Je hebt er moed voor nodig om deze training te volgen en er voor te kiezen dat het virus voor eens en altijd uit je systeem verdwijnt; maar dan zal je leven ook definitief verbeteren.

Geef jezelf dit prachtige cadeau; je hebt er je leven lang plezier van. Gun jezelf deze enorme transformatie!!

De training is ontwikkeld voor de Nieuwe Tijd en is zeer krachtig! We worden bijgestaan door Meesters en engelen uit de niet-fysieke wereld. De oefeningen precies afgestemd zijn op elke deelnemer en zal voldoende afwisselend zijn daar we gebruik maken van de adem, beweging en tekenen.

top

Voor training data etc. klik hier