Ont-stressen, Ont-haasten, Ont-spannen

Je gaat ademen in totale ontspanning!

Je gaat ademen in totale ontspanning!

Voor iedereen die de voortdenderende trein van deze maatschappij wil laten stoppen en in de natuurlijke flow van het leven wil komen.

Oefen je in je gedachten gewoon te laten gaan, zoals een wolk overdrijft.

Als je pijn, angst, frustratie, verdriet en teleurstelling opkropt in je binnenste vreet het op den duur aan je levenskracht alsof het een tumor is en raak je uit balans. Uiteindelijk zal dit ook zichtbaar worden in je lichaam doordat het lichaam ziek wordt. Dat kan zich op allerlei manieren uiten. Een sleutel hierbij is om niet te denken aan wat gisteren is gebeurd. Je dient je te concentreren op het nu moment. Leven puur in het heden is op zich al een helende energie. Alert zijn en alle geluiden horen die om je heen zijn, de vogels, de zee, de wind, de regen. Te wandelen en/of even buiten in de zon te zitten. Als je heel stil bent, je voelt je adem, de bewuste diepe buikademhaling en je maakt contact met je lichaam. Zo leer je de dingen die je vandaag moet leren. Dan leer je alles wat nodig is om je eventueel opnieuw te balanceren. Je concentreert je op het positieve in plaats van op het negatieve.

De meeste mensen zijn te serieus en doen zo hard hun best om het goed te doen in het leven. Dat ze er ziek van worden. Je mag het allemaal laten gaan en je zult ontdekken hoeveel energie je dit gekost heeft.

De maatschappij is als een trein die doordendert, wil jij deze laten stoppen en reizen in de natuurlijke flow van het leven?

Deze training is voor iedereen die wil leren vol-ledig te ontspannen. Voor mensen met een ernstige ziekte worden eventueel aparte trainingen georganiseerd en adviseer ik eerst een persoonlijk gesprek te hebben, voordat zij inschrijven voor een training/workshop.

De training kan ook dienen als voortraject voor de opleiding tot ontspanningscoach en voor je eigen spirituele groei.

Voor training data etc. klik hier