Massage

Het hoeft niet moeilijk te zijn. We mogen onszelf gewoon toestemming geven om te laten gaan, als we dat doen verlichten we iedere keer een klein stukje van de ruwe diamant die we zijn en wint deze aan helderheid. Zo worden we steeds doorzichtiger voor onszelf en anderen. Zelfkennis en Zelfwaardering gaan hand in hand. We gaan open en we durven langzaam te laten zien wie we werkelijk zijn. Langzaam mag ons hart open gaan en als we ons kwetsbaar op durven te stellen gaat het hart van de ander ook open. Als jij je hart meeneemt naar mij en ik stel het ook open dan gebeurt het. Dat is alchemie, dan verandert er water in wijn en brood in leven.

We mogen leren om ons hart open te stellen en zacht te zijn voor onszelf. We zijn meestal zachter voor de ander dan voor onszelf. Vaak denken we dat we goed zijn voor ons lichaam. We sporten of bewegen veel en we eten gezond. Het lichaam kan echter iets heel anders vertellen. Laatst deed ik een sessie met een vrouw die last had van haar rug. Uiteindelijk bleek de BOT - HEID van zichzelf, tegenover haar lichaam, de oorzaak van het feit dat haar BOTTEN het zo moeilijk hadden en zo pijnlijk waren. Dat was een heuse eye-opener en nu gaat ze anders met haar lichaam om en haar lichaam met haar. Ze luistert naar de signalen die haar lichaam geeft en haar rug is een stuk zachter en soepeler geworden.

Jarenlang heb ik mensen mogen masseren en healen, een tijdje heb ik niet meer gemasseerd. Nu voel ik weer de drive om met mijn handen te werken. Ik word als het ware geduwd om dit te hervatten. Tijdens de intu´tieve massage gaan we bewust diep ademen en vindt op een diep niveau healing plaats. Dit kan gebeuren voor zover je het toestaat want ik genees niet, dat doe jezelf. GENEZEN is altijd lief zijn voor jezelf en dat kan niemand anders voor je doen. Als je namelijk niet lief bent voor jezelf, wijs je jezelf op een diep niveau af en is het schijnliefde wat je voelt. Ik kan een stukje meelopen op je pad en je begeleiden zodat je jouw hart kunt openen en het contact met je diepere wezen versterken en eventueel herstellen. We gaan als je dat wil bewust ademen en eventueel de dialoog aan met je lichaam. Indien nodig gebruiken we de Copa methode (lees verder onder Copa). We zullen laten gaan wat je belemmert en laten allebei in het volste vertrouwen toe wat mag gebeuren. Je zult ervaren dat je zachter wordt voor jezelf Ún anderen. Het is een waar cadeau aan jezelf!

top