Leraar Nieuwe Energie / Nieuw Bewustzijn

In de prachtige lente van 1997 heb ik veel buiten onder de boom gelegen. Opeens overkwam me een ervaring die men vroeger aan grote mystici toegeschreven zou hebben, maar die in deze tijd voor iedereen weggelegd is. Vier dagen 'was ik' totale liefde, ervaarde ik de Goddelijke vonk in iedere mens die ik ontmoette maar tegelijkertijd ook de persoonlijkheid van deze mens. Ik voelde me één met alles en iedereen. Ik leefde 100% in het nu en aanvaardde vol-ledig wat er was in het moment. Achteraf was ik verbaasd dat de woorden in de bijbel "Van je naasten houden als van jezelf" kloppen, alleen is er altijd een verkeerde uitleg aan gegeven! Als je namelijk van jezelf houdt dan geef je aan anderen om niet, dat wil zeggen zonder verborgen agenda, zonder (onbewuste) bijbedoelingen! Die ervaring heeft mijn leven weer totaal veranderd.

Ik heb steeds het gevoel gehad dat ik in 2 dimensies tegelijkertijd leefde. En nu weet ik, dat ik in 1997 gewoon al even in de nieuwe energie geleefd heb, een energie die op dit moment al voor iedereen beschikbaar is! Doch deze energie overvalt je niet, je kunt ervoor kiezen om in te leven en te werken, je hebt de vrije keus. Wil jij blijven leven in de oude tijd (de dualiteit) of wil je leven in de nieuwe tijd (eenheid)? Als je verkiest om in het bewustzijn van de dualiteit (oude energie) te blijven, kies je automatisch om te blijven leven in conflicten, als je kiest voor de nieuwe energie (nieuwe tijd) kies je om te leven in eenheid! Je gaat beseffen en ervaren dat jij óók god bent. En dan kun je je mens zijn én je god zijn gaan integreren, ga je je meesterschap leven op aarde! Je gaat voelen dat je in contact komt met jouw diepste wezen, jouw essentie en kun je gaan leven, spelen en werken vanuit die diepste essentie. Degene die jij bent, in zijn totaliteit, wordt meer en meer bekrachtigt! Dan zijn alle therapieën en technieken overbodig geworden en kun je gaan kiezen voor gezondheid, geld en overvloed, dan kun je alles creëren ! Dan wordt werken, spelen en leven een gave! Dat is als jij er klaar voor bent.

Gedurende mijn leven heb ik gemerkt dat ik steeds bij anderen en ook buiten mijn werk om, meestal onbewust, de hele wereld in beweging zette, of men dat nu wilde of niet. Het gebeurde! Ik heb reacties gekregen als "overal waar jij komt zet je alles in beweging" Er is een tijd geweest dat ik me daar schuldig over voelde, totdat me duidelijk werd dat het een van mijn levenstaken is. Het biedt anderen nieuwe kansen! Sinds die tijd ben ik er dankbaar voor omdat ik kan zien wat er gebeurt. Ik fungeer als een soort katalysator, een energieversneller, voor anderen. Ik heb gekozen om mijn meesterschap te leven op aarde en om een leraar te zijn voor mensen die deze keuze ook willen maken. Nieuw Tijdperk = Nieuwe Manier van leven, werken en problemen oplossen. De nieuwe manier is onvoorspelbaar. Niet méér van het oude maar werkelijk nieuw! Wil jij een leraar worden, je praktijk voortzetten in de Nieuwe Energie of met groepjes starten? De komende tijd schreeuwt de wereld om leraren! Klik hier voor meer informatie

Je bent welkom!

top