CV

Ik ben Marianne Rombouts - van den Broek, geboren in 1953, getrouwd en moeder van, inmiddels, twee volwassen zoons.

In 1990 richtte ik het Nederland Centrum voor Bewustzijnsontwikkeling op dat in 2006 opging in DolFijnLeven.
Sinds 1990 heb ik, met veel plezier, allerlei soorten therapie gegeven. In 2003 heb ik het beste uit deze therapieŽn gebundeld en hier mijn deel aan toegevoegd. Toen was Copatherapie (harttherapie) geboren. Een methodeloze methode.

Sinds ongeveer 2 jaar ben ik leraar ťn leerling in het Nieuwe Bewustzijn.

Daar ging wel het een en ander aan vooraf:

Nadat ik een aantal jaren zowel in de chemische als medische richting op het laboratorium heb gewerkt ben ik na de geboorte van onze zoons schoonheidsspecialiste geworden. Huidproblemen waren daarbij mijn passie.

In 1987 tijdens een regressiecursus bij Henri de Vidal de Saint Germain stuitte ik op blokkades, veroorzaakt door gebeurtenissen in mijn jeugd.

Toen ik deze met Henri in privť-sessies uitwerkte schoot ik terug naar vorige levens. Langzaam werd de rode draad zichtbaar die ook in mijn huidige leven doorliep. Door herbeleving en verwerking van deze ervaringen raakte ik lichamelijke ladingen kwijt, die fysieke klachten veroorzaakten en ontstond er inzicht en begrip voor mezelf. Dat leidde tot een stuk bevrijding.

Voorts leerde ik omgaan met het feit dat ik gevoelens en pijnen van anderen overnam, ik had me jaren lang gevoeld als een kapstok waar iedereen zijn spullen aan ophangt.

Henri heeft me opgeleid tot regressie- en reÔncarnatietherapeute omdat hij vond "dat ik het in de vingers had". Verdere opleiding kreeg ik van Hans Ten Dam, dť pionier in Nederland op het gebied van regressie en reÔncarnatie.

Door de jaren heen volgde ik opleidingen en cursussen in dagdroomtherapie, sjamanisme, homeopathie, transcendente functie van lichaamstaal- stem en intonatie, diverse vormen van massage, diverse vormen van meditatie, communicatie en familieopstellingen, jassentechniek, universal white time healing, the work , de helende reis, transformerend ademen.

Begin jaren 90 had ik zoveel rugklachten en na allerlei artsen bezocht te hebben, kreeg ik beelden van mijn rug. De ruggengraat leek verpulverd, waarop ik besloot dat ik daar iets aan moest doen! Met behulp van het Universum heb ik mezelf een nieuwe rug mogen geven. En het frappante voor mij was dat ik doorstroming voelde in mijn benen. Maanden later mocht ik mijn heiligbeen repareren. Ik knapte geweldig op.

In 1997 kon ik geen stap meer zetten zonder pijn in mijn heupen en ik ervaarde 2 versleten heupen. Deze mocht ik allebei vervangen en sindsdien loop ik weer als een kievit.

In 2002 heb ik bij mezelf poliepen mogen wegbranden.
Dit noemt men energetische operaties. Ik ben ervan overtuigd dat energetische operaties en zelfgenezing voor iedereen mogelijk is als je er klaar voor bent! Energetische operaties maken steeds meer deel uit van mijn praktijk.

2006: de allergieŽn voor soja, kippenei en koemelk heb ik onder de knie waardoor ik verlost werd van een zeer beperkt voedingspatroon. Sindsdien ben ik weer een alleseter!

Tijdens de dreamwalk die ik in januari 2007 deed ontdekte ik dat ik vaker bij de bloemenbrug ben geweest. Er was voor mij eigenlijk niets nieuws onder de horizon. Ik begeleid nu overleden personen nog bewuster dan voorheen.

Begin 2007 heb ik darmkanker bij mezelf genezen met behulp van de onzienlijke wereld!

Begin 2007 is de Adem Academie ontstaan met de revolutionaire Transformerende Ademhaling in de Nieuwe Energie en de eigen "wijsheid" van het lichaam. Er is onder andere een opleiding tot ademleraar. Niet mťťr van het oude maar werkelijk nieuw!

Ik ben gestopt me het werken aan mezelf of het volgen van cursussen omdat mijn innerlijk zegt dat ik klaar ben! Laten gaan wat je niet bent = worden wie je werkelijk bent! Door mijn "eigen wijsheid" te vertrouwen, ontvouwt mijn leven zich van moment tot moment en creŽer ik bewust wat ik wil.

Mijn werk is mijn passie en liefde. Ik werk vanuit een grote bezieling met een meedogenloos mededogen. Het is geweldig om te ervaren dat mensen in hun kracht gaan staan en de volle verantwoordelijkheid gaan nemen voor zichzelf en hun creaties.

Je kunt bij me terecht voor advies, training en coaching zowel individueel als in een groep.

De grootste uitdaging voor mij is zaken zo te vereenvoudigen en toegankelijk te maken dat iedereen er zijn voordeel mee kan doen, zodat therapieŽn van voorheen meestal overbodig zijn geworden. Met andere woorden: mensen leren zichzelf te helpen.

Met veel plezier heb ik het volgende mogen ontwikkelen:
Copa methode© klik hier
Energetisch dialyseapparaat© klik hier
Over-all methode© klik hier

De Meester module: Meesters van het Verre Oosten, waarin het boek als leidraad wordt gebruikt, is momenteel de volgende uitdaging.

Je kunt bij me terecht voor advies, training en coaching zowel individueel als in een groep.

Mijn passie is:
Leraar ťn leerling zijn in het Nieuwe Hogere Bewustzijn.
Op een eenvoudige manier anderen leren zichzelf te helpen!

Kortom: dat je kunt kiezen voor een dol en fijn leven!

top