Agenda

Het gaat niet meer op om in deze Nieuwe Tijd veel en ver vooruit te plannen. De veranderingen gaan zo snel en het is goed om hierop adequaat in te kunnen spelen. Er is weer een heel andere werkwijze ontstaan en we kunnen als je er aan toe bent voorbij gaan aan  therapieën alsook aan edelstenen, symbolen en rituelen.

Voor degenen die geen veranderingen willen zullen deze voorlopig echter gewoon blijven bestaan en werkzaam zijn. Je kunt ook kiezen om volledig authentiek te worden (in je eigen kracht te gaan staan en te blijven staan, helemaal in balans ongeacht de uiterlijke omstandigheden) en dan zijn er meerdere trajecten te volgen. Het is namelijk belangrijk dat eenieder zijn eigen weg en tempo volgt. Iedereen kent ongetwijfeld het verhaal van de haas en de schildpad. Dat is ook van toepassing in het dagelijkse leven en zeker in deze nieuwe tijd. Die vraagt om de balans te herstellen en/of in balans, (evenwicht) te blijven zowel geestelijk als lichamelijk. Dan ontdek je dat ook jij God (oerkracht, die liefdesvonk) bent!

Een grote rol hierbij speelt de bewuste diepe buikademhaling, deze is te vinden door op de volgende link te klikken: buikademhaling


Voor meer informatie kunt u kijken op www.ademacademie.nl