Transformatie adem dag

Adem in……en uit
Adem in……en uit
Drukte, chaos, verwarring, vermoeidheid, de adem als brug naar jezelf!

We gaan de nieuwe bewuste diepe ademhaling toepassen, die tevens blokkades transformeert. Je gaat ervaren hoe jij ademt en wat je kunt doen om ten alle tijden weer te kunnen ontspannen. Belangrijk is om te leren bij jezelf te blijven en je niet te verliezen in de chaos van de wereld rondom je. We geven je tips en aanbevelingen om door middel van het ademen een diep contact met jouw goddelijke kern te gaan ervaren.

Deze diepe bewuste ademhaling is de meest simpele manier om onder andere de verwarring en lichamelijke klachten, de grote veranderingen in de wereld, die vooraf gaan aan het Nieuwe (Christus) Bewustzijn tegemoet te treden.

Je kunt al je vragen stellen, ook m.b.t. het Nieuwe Bewustzijn.

Als je werkt als (semi)professional met mensen of groepen is deze ademhaling een uitstekende manier om blokkades gemakkelijker te transformeren en delen te integreren.

Indien je anderen wilt gaan begeleiden, faciliteren: de adem en de verbeelding zijn de belangrijkste gereedschappen van deze tijd.

We willen iedereen de gelegenheid geven om deze manier van ademen te leren en zo de wereld mooier te maken.

Je kunt deze dag ook gebruiken als kennismaking voor de trainingen of opleiding over-all methode, spirituele groei, ontspanningscoach en/of Meesters van het Verre Oosten. Als je daadwerkelijk deelneemt wordt één maal deze €50,00 in mindering gebracht op het eerste cursusgeld.

Voor training data etc. klik hier

top