Achtergrond

Ik woon in Waspik, een dorp dat half katholiek en half protestant is. Toen ik in 1990 begon met meditatiecursussen en regressie- en reÔncarnatietherapie te geven verklaarden de mensen mij voor gek. Ik werd hardop uitgelachen. En niet alleen de mensen in Waspik, ook door mijn naaste omgeving werd ik niet helemaal voor vol aangezien. Terwijl mij zelden iemand vroeg wat doe je nou precies? Men wilde alleen maar "bewijzen" zien! Tegenwoordig is meditatie een begrip dat zelfs in bedrijven ingeburgerd is en over reÔncarnatie (therapie) worden tv programma's gemaakt.

Mijn hooggevoeligheid maakte dat ik allerlei zaken en energieŽn voelde en overnam. Ik was net een kapstok waar iedereen zijn spullen aan hing. Daarnaast kon ik niet altijd verwoorden wat ik ervaarde, omdat het voor mij zo nieuw was dat ik zelf nog niet begreep hoe het een en ander in elkaar stak. Het voor anderen 'concreet' maken was voor mij toen nog onmogelijk. Leg maar eens uit aan iemand die geen smaak en reuk heeft en dus geen zoet, zuur of bv. bitter kent hoe een aardbei smaakt! Als je 'iets' niet ervaren hebt is het onmogelijk dit 'iets' te begrijpen. Ik probeerde het een en ander uit te leggen. Ik bleef mijn nek uitsteken, hoe moeilijk het voor mij ook was en wat anderen soms ook van zeiden. Daar was moed voor nodig! Ik heb ooit een stukje geschreven met de titel: "Niets is wat het lijkt" om de energieŽn achter een aantal zaken bespreekbaar te maken. Zoals bv. verborgen agenda's die aanwezig kunnen zijn. Ik wilde ogen openen maar de tijd was niet rijp, het was verloren energie! Ik wilde graag begrepen worden maar het zat er gewoon niet in. Dat maakte me eenzaam op dit gebied.

In 1998 heb ik vier dagen lang mogen ervaren dat het mogelijk is, wat de omstandigheden ook mogen zijn, om 100% in het hier en nu te leven en compleet Liefde te zijn. Deze vier dagen waren ťťn grote meditatie. Ik ervaarde zowel de persoonlijkheid als de Goddelijkheid in iedereen en deze laatste is in ieder mens identiek. Ofwel ik ontmoette de God in iedere mens, ik was zonder oordeel en voelde alleen maar pure liefde ťn verbondenheid. Wat er in de bijbel staat klopt, doch het is verkeerd uitgelegd. Heb je naaste lief als jezelf, maar eerst jezelf zo liefhebben dat je aan anderen kunt geven om niet (dus zonder verborgen agenda, al weet je misschien niet dat je er een hebt). We zijn God ťn Mens. Ik heb voorzichtig geprobeerd er over te praten maar niemand die dat in kon voelen. Dus ik zweeg en ben erover gaan lezen. Ik herkende me in de ervaringen die grote mystici, door de geschiedenis heen, beschreven hebben. Twee jaar later kon ik er plotseling een gedicht over schrijven (titel: Mijn God, zie teksten). Incidenteel liet ik het aan iemand lezen maar, in die tijd, waren er weinig mensen die er iets van begrepen, mooi was soms het antwoord en verder kwamen we niet.
In deze tijd zijn dit soort ervaringen voor iedereen toegankelijk.

De veranderingen van de afgelopen jaren, hetgeen ik voelde en ervaarde de chaos in de wereld en de Nieuwe Tijd ofwel de Nieuwe Energie: Ik kon er nauwelijks woorden aan geven, anderen uitleggen hoe het een en ander in elkaar zit, laat staan door anderen begrepen worden. (Ik vergeleek de aarde met een vrouw die op het punt staat te bevallen, eerst zijn er de weeŽn waarna de baby pas geboren kan worden). Zei (nu vaak nog) maar eens, jij bent ůůk God, je overtuigingen maken jouw werkelijkheid enz. Je creŽert je eigen wereld dus ook je ziektes ťn je kunt ze zelf ook genezen! Mensen schieten direct in hun weerstand en vragen om "bewijzen". We hebben ons hele leven geleerd alles buiten ons zelf te leggen. Men wil helemaal niet horen dat men zelf verantwoordelijk is voor het leven. Dat zelfgenezing tot de mogelijkheden behoort. Ik heb mezelf ťn een aantal cliŽnten mogen helpen ůůk zogenaamde ongeneeslijke ziekten! Met behulp van het universum heb ik me verschillende energetische operaties mogen geven zoals bv een nieuwe rug en twee nieuwe heupen. Zie mijn CV. Het een en ander maakte dat ik te midden van anderen toch eenzaam was gedurende het grootste deel van mijn leven. Gelukkig verovert het nieuwe bewustzijn nu in een snel tempo de wereld en is nu de tijd rijp om mijn kennis en ervaring te delen met anderen!

Klik hier voor mijn C.V.

top